Hypotheek

Hoe kunnen wij u helpen?

Hypotheek België

Heeft u altijd al in België willen wonen? En laat uw woon en werk situatie het nu toe? Hak dan nu de knoop door, en emigreer naar het prachtige België!
Keur’s Adviesgroep staat voor u klaar om u te helpen bij deze spannende maar leuke overstap van ons knusse Nederland naar het Bosrijke en natuurschone België.
Keur’s Adviesgroep heeft alle connecties en expertises in huis om de gehele overstap van Nederland naar België zorgeloos en gestructureerd en niet te vergeten overzichtelijk te kunnen maken. Het verkrijgen van een Belgische hypotheek staat dan natuurlijk voorop het

To Do lijstje.
Loopt u tegen de volgende vraagstukken aan?

  1. Wat is een goede en betrouwbare bank in België?
  2. Hoe verkrijg ik een zo groot mogelijk fiscaal voordeel met een koophuis in België?
  3. Wat zijn de Belgische eisen en termijnstellingen als het gaat om het aanvragen van een hypotheek?
  4. Moet ik een hypotheek in België afsluiten of kan dit ook in Nederland?

Een hypotheek op maat gemaakt

Op al deze vragen bestaat een antwoord op maat. Vooral een advies op maat en een Belgische hypotheek passend binnen uw wensen zijn twee belangrijke aspecten die altijd samen komen. Om u alvast wat inzicht te geven op verschillende Belgische hypotheek afsluitingen nemen wij graag de volgende opties met u door:

Annuïteitenhypotheek:

constante maandlast met maandelijks veranderende aflossing

Aflossingsvrije hypotheek:

er wordt geen aflossing betaald maar enkel rente over de hypotheekschuld

Lineaire hypotheek:

maandelijkse aflossing en teruglopende interestbetaling
Garantiehypotheek: bestaande uit de hypotheekrente en een maandelijkse premie aan de garantieverzekering

Levenhypotheek:

maximaal belastingvoordeel doordat u niets aflost maar alleen een spaarpremie betaalt

Beleggingshypotheek:

ook hierbij wordt de hypotheek niet afgelost, maar betaalt u een premie die wordt belegd in beleggingsfondsen

Effectenhypotheek:

aflossingsvrije hypotheek in combinatie met een maandelijkse inleg in effecten (aandelen). Met het verwachte rendement wordt de hypotheek uiteindelijk volledig of gedeeltelijk afgelost

Hybride hypotheek:

een combinatie van meerdere van de genoemde hypotheekvormen, aangepast aan uw persoonlijke situatie en wensen
Keurs adviesgroep kan u begeleiden en adviseren over de diverse mogelijkheden en de toepasbaarheid van uw levensstijl en het afsluiten van een Belgische hypotheek. Een hypotheek op maat is de fundering van een goede overstap van Nederland naar België, en wij helpen u graag om deze ontdekkingstocht leuk en verantwoord te laten verlopen!
Wij kijken verder dan onze neus lang is!
Zodra de hypotheek rond is, ondersteunen en adviseren wij onze klanten ook in alle omliggende zaken waarmee u te maken krijgt als u emigreert naar België. Wij staan bekend om onze expertises doordat wij zelf de voorganger zijn geweest van het emigratieproces. Uit onze eigen praktijk ervaring kennen wij alle obstakels die u kunt tegenkomt tijdens het emigratieproces. Wij zijn er om u op een goede en professionele manier wegwijs te maken en u te ontlasten waardoor u zelfs tijdens de hectiek van een verhuizing kunt genieten van u overstap.
Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor informatie, advies, begeleiding of een intakegesprek.
“U met uw hoofd in de Belgische wolken en wij met ons hoofd in de Belgische boeken!”

hypotheek belgie

PERSOONLIJK ADVIES

Onze specialisten staan voor u klaar. Elke privé situatie is weer anders, wij komen altijd met een oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek in België?  Of bent u geinteresseerd in een rechtsbijstandverzekering? Hypotheek België regelt het allemaal voor u, met de beste specialisten in ons team krijgt u het beste voorstel.

hypotheek

ANNUÏTEITENHYPOTHEEK

Een van de klassieke hypotheekvormen. De samenstelling van uw maandlast verandert gedurende de looptijd, maar u betaalt altijd hetzelfde bedrag. Voor vele huishoudens is dit een welkome geruststelling. U kunt om een vrijblijvend advies gesprek vragen. Onze hypotheek verstrekkers kunnen snel een indicatie geven.

hypotheek

AFLOSSINGSVRIJE HYPOTHEEK

Bij een aflossingsvrije hypotheek betaalt u per maand een (laag) bedrag. U betaalt namelijk niets aan aflossing van de lening, maar alleen de rente. En dit tot aan het einde van de looptijd. De lening dient op de einddatum in één keer afgelost te worden.

× Hoe kunnen we helpen?