Onze emigratie service

Emigreren naar België

Hoe kunnen wij helpen?

Door de jaren heen hebben wij verschillende cases gehad met mensen die wilde emigreren naar België. In België gelden er andere regels en voorwaarden. Hier zijn wij de specialist in. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ons team staat u graag vrijblijvend te woord

emigreren naar België

Hypotheken

Wij geven u de beste optie’s voor het afsluiten van een hypotheek in België. Hypotheek België heeft de kennis in huis voor een passend voorstel voor iedereen.

emigreren naar België

Verzekeringen

Wij zorgen voor een overzichtelijk pakket met de meest voordelige verzekeringen. Alles onder één dak voor de scherpste prijs.

hypotheek belgie

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering die overgezet moet worden? Of wilt u een nieuwe afsluiten? Wij van Hypotheek Belgie doen dit graag voor u. Met de kleinste handelingen is dit zo geregeld

Een vrijblijvend gesprek?

Emigreren naar België

Wilt u emigreren naar België? En weet u niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij Keur’s Adviesgroep bij het juiste adres.

Keur’s adviesgroep levert een totaalpakket in advies en overstap betreffende een verhuizing van Nederland naar België. Er komt veel op u af bij een emigratie naar België. Wij als deskundige in ons vak zijn gespecialiseerd in begeleiding tijdens, voor en na deze overstapfase. 

Wij regelen voor u:

 • Een Belgische hypotheek op maat
 • Verzekeringen 
 • Het openen van een Belgische bankrekening
 • Ziekte kosten
 • Informatie over scholen en opleiding 
 • Financiële voordelen 
 • Importeren van goederen
 • Belasting technische zaken
 • Taal advies/cursussen (Frans)
 • Informatie over verschil in cultuur
 • Fiscale voordelen
 • Gratis advies consult 
 • En nog veel meer…

Uit eigen praktijk ervaring opereren

Wij opereren als voorgangers (emigranten) vanuit België en Nederland. Dit betekend begeleiding uit eigen ervaring. De praktijk heeft ons geleerd dat het afsluiten van een hypotheek voor uw koophuis in België de eerste grote stap is in het emigratieproces. Als dit eenmaal vaststaat en geregeld is dan volgt de rest vanzelf onder goede begeleiding.

Er komt veel op u af!

Er komt zo veel op u af tijdens dit proces dat helaas het gevaar op de loer ligt dat u zonder beter weten meer betaald dan nodig is bij bijvoorbeeld een Belgische hypotheek, verzekering of verbouwing. Daarom is een adviseur bij emigratie misschien een kostenpost in het begin maar uiteindelijk bent u goedkoper uit dan wanneer u alles zelf regelt. In België gelden er anderen regels en zijn verzekeringen anders samengesteld dan in Nederland. Wij zijn er voor u om dit gehele proces soepel en deskundig te laten verlopen.

Hoe werkt het emigreren naar België?

Onze adviseurs zullen in het eerste gesprek een samenvatting maken van al uw wensen en behoefte. Wij stellen de klant altijd gerust door, te vermelden dat wij er voor, tijdens maar ook na de verhuizing u van dienst zullen zijn, totdat u vind dat het niet meer nodig is. Bij de tweede afspraak hebben wij een zogeheten persoonsgebonden dagboek gemaakt waar alle behoeftes en wensen in staan, welkegekoppeld zijn aan taken en actiepunten. Zo heeft u een volledig overzicht van alle raakvlakken die het nieuwe leven in België van u verlangt. De hypotheek is vaak de eerste stap richting de verhuizing toe. Het hoofdstuk Belgische hypotheek bied u verschillende opties Belgische hypotheken op maat en voor u geselecteerd. Zo heeft u de mogelijkheid om verschillende Belgische hypotheken met elkaar te kunnen vergelijken. Wij zijn een onafhankelijke makelaar op het gebied van verzekeringen en financieel beheer. Zo kunnen wij alle vraagstukken en actiepunten feilloos voor u uitstippelen onder één dak.

Tip

Het allerbelangrijkste wat wij u kunnen meegeven zijn de volgende punten:

 • Zorgt u dat u niet te veel verschillende instanties aanhaalt voor de overstap (emigratie). Hierdoor ontstaat er snel miscommunicatie.
 • Laat u adviseren door een deskundig maar ook meedenkend bedrijf, het is tenslotte een hele procedure.
 • Neem altijd uw partner, vriend, vriendin of familielid mee naar het advies gesprek. Zo heeft u vier ogen i.p.v. twee.
 • Zet duidelijk voor uw zelf op een rij wat uw behoefte en wensen zijn, voordat u een adviesgesprek in gaat.
× Hoe kunnen we helpen?